Informatie | Wie wij zijn

Fieret Visgroothandel is in 1993 opgericht als eenmanszaak. Onze ervaring met vis begon echter al veel eerder. De liefde voor vis en visproducten werd ons met de paplepel ingegoten. De keuze voor de vissector ging dus min of meer vanzelf. Toch is het ook een zeer bewuste stap geweest: wij zagen kansen om de activiteiten nog verder uit te breiden en te optimaliseren. Daarnaast boeit de veiling ons enorm, omdat daar vraag en aanbod samenkomen.

Speerpunten voor onze werkwijze zijn stabiele kwaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, zowel wat betreft verse vis als ook diepgevroren vis.

De vis die we leveren moet dus van goede kwaliteit zijn, maar dat niet alleen. De kwaliteit moet ook stabiel zijn. Dat betekent dat de verse vis, die we elke dag direct bij de veiling inkopen en dus steeds van andere partijen afkomstig is, toch altijd van dezelfde, hoge kwaliteit moet zijn. We leggen daarbij de lat hoog en luisteren goed naar de wensen van de klant. De prijzen van de vis zijn daarbij altijd zeer goed in verhouding met de geleverde kwaliteit.